Vrouw vastgebonden bij woningoverval Wieldrechtstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een woningoverval in Wieldrechtstraat in Rotterdam-Zuid. Omstreeks tien voor half drie drongen overvallers  de woning van een vrouw binnen en bonden haar vast. De overvallers doorzochten de woning en gingen er daarna met een onbekende buit vandoor.

Het slachtoffer wist zichzelf na de overval te bevrijden en belde de politie. Deze hebben direct een onderzoek gestart naar de verdachten maar troffen deze niet meer aan. De Forensische Opsporing kwam ter plaatse en heeft sporen veiliggesteld. Ook is er met een speurhond gezocht en heeft de politie camerabeelden veiliggesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd