Vrouw vastgebonden bij woningoverval Wieldrechtstraat Rotterdam

donderdag 7 augustus 2014 18:11

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een woningoverval in Wieldrechtstraat in Rotterdam-Zuid. Omstreeks tien voor half drie drongen overvallers  de woning van een vrouw binnen en bonden haar vast. De overvallers doorzochten de woning en gingen er daarna met een onbekende buit vandoor.

Het slachtoffer wist zichzelf na de overval te bevrijden en belde de politie. Deze hebben direct een onderzoek gestart naar de verdachten maar troffen deze niet meer aan. De Forensische Opsporing kwam ter plaatse en heeft sporen veiliggesteld. Ook is er met een speurhond gezocht en heeft de politie camerabeelden veiliggesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw vastgebonden bij woningoverval Wieldrechtstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een woningoverval in Wieldrechtstraat in Rotterdam-Zuid. Omstreeks tien voor half drie drongen overvallers  de woning van een vrouw binnen en bonden haar vast. De overvallers doorzochten de woning en gingen er daarna met een onbekende buit vandoor.

Het slachtoffer wist zichzelf na de overval te bevrijden en belde de politie. Deze hebben direct een onderzoek gestart naar de verdachten maar troffen deze niet meer aan. De Forensische Opsporing kwam ter plaatse en heeft sporen veiliggesteld. Ook is er met een speurhond gezocht en heeft de politie camerabeelden veiliggesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!