zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Vrouw vastgebonden bij woningoverval Wieldrechtstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een woningoverval in Wieldrechtstraat in Rotterdam-Zuid. Omstreeks tien voor half drie drongen overvallers  de woning van een vrouw binnen en bonden haar vast. De overvallers doorzochten de woning en gingen er daarna met een onbekende buit vandoor.

Het slachtoffer wist zichzelf na de overval te bevrijden en belde de politie. Deze hebben direct een onderzoek gestart naar de verdachten maar troffen deze niet meer aan. De Forensische Opsporing kwam ter plaatse en heeft sporen veiliggesteld. Ook is er met een speurhond gezocht en heeft de politie camerabeelden veiliggesteld.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -