woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man (21) aangehouden op verdenking zware mishandeling Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Agenten hebben vrijdagochtend een 21-jarige Rozenburger aangehouden die ervan wordt verdacht een man in Hellevoetsluis zwaar te hebben mishandeld. Eerder deze week werden drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling.

Het eveneens 21-jarige slachtoffer uit Hellevoetsluis werd in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 september 2013 op straat aangevallen en in elkaar geslagen. Hij was die nacht wezen stappen en vertrok rond half vier uit de Alpenexpress aan de Kerkstraat. De dader, die in het gezelschap was van een groep jonge mannen, sloeg het slachtoffer met een vuist in zijn gezicht. Terwijl het slachtoffer op de grond lag, bleef zijn belager slaan en schoppen. Hij stopte pas op het moment dat omstanders hem wegtrokken. Het slachtoffer liep verwondingen in zijn gezicht op.

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in. Er werden onder meer flyers verspreid en beelden van de verdachte van de mishandeling werden naar buiten gebracht. Maandagochtend leidde het onderzoek tot de aanhouding van drie 21-jarige Rozenburgers die deel uit zouden hebben gemaakt van de groep. De drie zijn in afwachting van het onderzoek op vrije voeten gesteld, hun rol bij het incident wordt onderzocht.

Rechercheurs uit Spijkenisse werkten samen met rechercheurs uit Rozenburg om de afgelopen week de aanhoudingen tot stand te kunnen brengen.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -