Laffe overvaller laat 94-jarige vrouw met gebroken heup achter Grote Beerstraat Spijkenisse

vrijdag 8 augustus 2014 14:27

Spijkenisse – Een laffe overvaller heeft donderdagavond de heup van een 94-jarige vrouw gebroken tijdens een overval in een woning aan de Grote Beerstraat. Via een alarmknop die de vrouw meedroeg wist zij rond 19:00 pas alarm te slaan via de wijkverpleging. Na de overval liet de dader het 94-jarige vrouw achter met een gebroken heup, hulpverleners troffen de vrouw in verwarde toestand aan in de gang van haar woning.

Of er tijdens de overval iets buit is gemaakt is niet bekend, de vrouw ligt op dit moment nog in het ziekenhuis in verband met haar verwondingen. De politie zet het onderzoek voort een vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Laffe overvaller laat 94-jarige vrouw met gebroken heup achter Grote Beerstraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een laffe overvaller heeft donderdagavond de heup van een 94-jarige vrouw gebroken tijdens een overval in een woning aan de Grote Beerstraat. Via een alarmknop die de vrouw meedroeg wist zij rond 19:00 pas alarm te slaan via de wijkverpleging. Na de overval liet de dader het 94-jarige vrouw achter met een gebroken heup, hulpverleners troffen de vrouw in verwarde toestand aan in de gang van haar woning.

Of er tijdens de overval iets buit is gemaakt is niet bekend, de vrouw ligt op dit moment nog in het ziekenhuis in verband met haar verwondingen. De politie zet het onderzoek voort een vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!