zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Laffe overvaller laat 94-jarige vrouw met gebroken heup achter Grote Beerstraat Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een laffe overvaller heeft donderdagavond de heup van een 94-jarige vrouw gebroken tijdens een overval in een woning aan de Grote Beerstraat. Via een alarmknop die de vrouw meedroeg wist zij rond 19:00 pas alarm te slaan via de wijkverpleging. Na de overval liet de dader het 94-jarige vrouw achter met een gebroken heup, hulpverleners troffen de vrouw in verwarde toestand aan in de gang van haar woning.

Of er tijdens de overval iets buit is gemaakt is niet bekend, de vrouw ligt op dit moment nog in het ziekenhuis in verband met haar verwondingen. De politie zet het onderzoek voort een vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -