Automobiliste botst op paal Grote Beer Rotterdam

zaterdag 9 augustus 2014 02:09

Rotterdam – Een automobiliste heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag veel schade veroorzaakt na een eenzijdig ongeval op de kruising Evenaar met de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak botste het slachtoffer rond 01:30 op een lantaarnpaal nadat zij de bocht te ruim had ingeschat, door de klap raakte de auto flink beschadigd.

Ter plaatse gekomen agenten hebben de Grote Beer in de richting van de Prins Alexanderlaan afgesloten, dit om de berger voldoende ruimte te geven om het voertuig weg te slepen. Bij het eenzijdige ongeval vielen geen gewonden, de schade zal worden aangekaart bij de verzekeringsmaatschappij van de bestuurster.

Foto : Joëy Heijstek   |Mobiel|

20140809_014917

 

0 reacties

Automobiliste botst op paal Grote Beer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een automobiliste heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag veel schade veroorzaakt na een eenzijdig ongeval op de kruising Evenaar met de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak botste het slachtoffer rond 01:30 op een lantaarnpaal nadat zij de bocht te ruim had ingeschat, door de klap raakte de auto flink beschadigd.

Ter plaatse gekomen agenten hebben de Grote Beer in de richting van de Prins Alexanderlaan afgesloten, dit om de berger voldoende ruimte te geven om het voertuig weg te slepen. Bij het eenzijdige ongeval vielen geen gewonden, de schade zal worden aangekaart bij de verzekeringsmaatschappij van de bestuurster.

Foto : Joëy Heijstek   |Mobiel|

20140809_014917

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!