woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Automobiliste botst op paal Grote Beer Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobiliste heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag veel schade veroorzaakt na een eenzijdig ongeval op de kruising Evenaar met de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak botste het slachtoffer rond 01:30 op een lantaarnpaal nadat zij de bocht te ruim had ingeschat, door de klap raakte de auto flink beschadigd.

Ter plaatse gekomen agenten hebben de Grote Beer in de richting van de Prins Alexanderlaan afgesloten, dit om de berger voldoende ruimte te geven om het voertuig weg te slepen. Bij het eenzijdige ongeval vielen geen gewonden, de schade zal worden aangekaart bij de verzekeringsmaatschappij van de bestuurster.

Foto : Joëy Heijstek   |Mobiel|

20140809_014917

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -