Grootste transportschip meert aan in Rotterdam

zaterdag 9 augustus 2014 17:10

Rotterdam – Vrijdagmiddag is het grootste half afzinkbare transportschip ter wereld afgemeerd aan de Wilhelminakade. Dit is de eerste keer dat de Dockwise Vanguard naar Nederland komt nadat hij in 2012 werd opgeleverd. Nadat het schip rond 16:00 in de Waalhaven keerde kon deze achteruit richting de Wilhelminakade varen, hier kon hij rond 17:00 worden aangemeerd.

Het schip van 275 meter lang en 79 meter breed blijft tot zondag in Rotterdam om het dek voor te bereiden voor een volgend transport. Het schip is door het ontbreken van een brug over de breedte van het shchip bereid om grotere ladingen mee te nemen dan een normaal schip.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4732 DSC_4733 DSC_4735 DSC_4738 DSC_4742 DSC_4744 DSC_4747

 

0 reacties

Grootste transportschip meert aan in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmiddag is het grootste half afzinkbare transportschip ter wereld afgemeerd aan de Wilhelminakade. Dit is de eerste keer dat de Dockwise Vanguard naar Nederland komt nadat hij in 2012 werd opgeleverd. Nadat het schip rond 16:00 in de Waalhaven keerde kon deze achteruit richting de Wilhelminakade varen, hier kon hij rond 17:00 worden aangemeerd.

Het schip van 275 meter lang en 79 meter breed blijft tot zondag in Rotterdam om het dek voor te bereiden voor een volgend transport. Het schip is door het ontbreken van een brug over de breedte van het shchip bereid om grotere ladingen mee te nemen dan een normaal schip.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4732 DSC_4733 DSC_4735 DSC_4738 DSC_4742 DSC_4744 DSC_4747

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!