Scooterdief crasht tijdens achtervolging Schenkelsedreef Capelle a/d IJssel

zaterdag 9 augustus 2014 17:13

Rotterdam – Na een achtervolging vanuit Kralingen is de opzittende van een scooter zaterdagmiddag gecrasht op de Schenkelsedreef in Capelle aan den IJssel. De scooterrijder sloeg op de vlucht nadat deze een stopteken van een politievoertuig negeerde, waarom de verdachte op de vlucht sloeg is niet bekend.

Nadat de scooterrijder op de Schenkelsedreef ter hoogte van de Poortmolen crashte kon deze in de kraag worden gegrepen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de scooter is in beslag genomen. Op het politiebureau zal moeten blijken waarom de opzittende van de scooter op de vlucht sloeg.

UPDATE : De scooter bleek te zijn gestolen

Foto : Wijkagent Jacques Lems

BummA3yIUAEC1Mz

 

0 reacties

Scooterdief crasht tijdens achtervolging Schenkelsedreef Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Na een achtervolging vanuit Kralingen is de opzittende van een scooter zaterdagmiddag gecrasht op de Schenkelsedreef in Capelle aan den IJssel. De scooterrijder sloeg op de vlucht nadat deze een stopteken van een politievoertuig negeerde, waarom de verdachte op de vlucht sloeg is niet bekend.

Nadat de scooterrijder op de Schenkelsedreef ter hoogte van de Poortmolen crashte kon deze in de kraag worden gegrepen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de scooter is in beslag genomen. Op het politiebureau zal moeten blijken waarom de opzittende van de scooter op de vlucht sloeg.

UPDATE : De scooter bleek te zijn gestolen

Foto : Wijkagent Jacques Lems

BummA3yIUAEC1Mz

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!