maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Scooterdief crasht tijdens achtervolging Schenkelsedreef Capelle a/d IJssel

- advertentie -

Rotterdam – Na een achtervolging vanuit Kralingen is de opzittende van een scooter zaterdagmiddag gecrasht op de Schenkelsedreef in Capelle aan den IJssel. De scooterrijder sloeg op de vlucht nadat deze een stopteken van een politievoertuig negeerde, waarom de verdachte op de vlucht sloeg is niet bekend.

Nadat de scooterrijder op de Schenkelsedreef ter hoogte van de Poortmolen crashte kon deze in de kraag worden gegrepen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de scooter is in beslag genomen. Op het politiebureau zal moeten blijken waarom de opzittende van de scooter op de vlucht sloeg.

UPDATE : De scooter bleek te zijn gestolen

Foto : Wijkagent Jacques Lems

BummA3yIUAEC1Mz

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -