Twee vrouwen komen om bij eenzijdig verkeersongeval Industrieweg Middelharnis

zaterdag 9 augustus 2014 00:12

Middelharnis – Bij een eenzijdig ongeval op de Industrieweg zijn vrijdagavond twee vrouwen om het leven gekomen nadat de auto waarin zij zaten door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal op een boom klapte. De hulpdiensten kwamen rond 23:40 ter plaatse nadat het ongeval werd gemeld.

Ondanks de inspanningen van ter plaatse gekomen hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat beide vrouwen ter plekke om het leven kwamen. Direct na het ongeval is er een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld, hieruit zal moeten blijken hoe de auto van de weg heeft kunnen raken.

 

0 reacties

Twee vrouwen komen om bij eenzijdig verkeersongeval Industrieweg Middelharnis
Schrijver:

 

 

Middelharnis – Bij een eenzijdig ongeval op de Industrieweg zijn vrijdagavond twee vrouwen om het leven gekomen nadat de auto waarin zij zaten door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal op een boom klapte. De hulpdiensten kwamen rond 23:40 ter plaatse nadat het ongeval werd gemeld.

Ondanks de inspanningen van ter plaatse gekomen hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat beide vrouwen ter plekke om het leven kwamen. Direct na het ongeval is er een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld, hieruit zal moeten blijken hoe de auto van de weg heeft kunnen raken.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!