woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Twee vrouwen komen om bij eenzijdig verkeersongeval Industrieweg Middelharnis

- advertentie -

Middelharnis – Bij een eenzijdig ongeval op de Industrieweg zijn vrijdagavond twee vrouwen om het leven gekomen nadat de auto waarin zij zaten door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal op een boom klapte. De hulpdiensten kwamen rond 23:40 ter plaatse nadat het ongeval werd gemeld.

Ondanks de inspanningen van ter plaatse gekomen hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat beide vrouwen ter plekke om het leven kwamen. Direct na het ongeval is er een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld, hieruit zal moeten blijken hoe de auto van de weg heeft kunnen raken.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -