Brand in schuur Pieter Postlaan Rotterdam

zondag 10 augustus 2014 16:50

Rotterdam – In een schuur aan de Pieter Postlaan heeft zondagmiddag een korte maar felle brand gewoed in een schuur. Door nog onbekende oorzaak brak er omstreeks 15:45 brand uit in de schuur, ter plaatse gekomen brandweerlieden wisten het vuur snel onder controle te krijgen.

Nadat het sein “brand meester” kon worden gegeven heeft de brandweer de schuur geventileerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de schuur is niet bekend, door snel ingrijpen van de brandweer bleef het vuur slechts beperkt tot de desbetreffende schuur.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_1400kl IMG_1405kl IMG_1403kl

 

0 reacties

Brand in schuur Pieter Postlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een schuur aan de Pieter Postlaan heeft zondagmiddag een korte maar felle brand gewoed in een schuur. Door nog onbekende oorzaak brak er omstreeks 15:45 brand uit in de schuur, ter plaatse gekomen brandweerlieden wisten het vuur snel onder controle te krijgen.

Nadat het sein “brand meester” kon worden gegeven heeft de brandweer de schuur geventileerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de schuur is niet bekend, door snel ingrijpen van de brandweer bleef het vuur slechts beperkt tot de desbetreffende schuur.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_1400kl IMG_1405kl IMG_1403kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!