zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Gewapende overval op woning Kerkweg Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – De bewoners van een woning aan de Kerkweg zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur het slachtoffer geworden van een woningoverval. Twee mannen met bivakmutsen belden bij een 19-jarige bewoner aan en bedreigden hem en een 20-jarige vrouw met een vuurwapen. De twee werden vervolgens vastgebonden waarna hun woning werd doorzocht.

De twee mannen zijn met persoonlijke bezittingen vertrokken. Nadat de slachtoffers zichzelf hadden bevrijd zagen zij kans om de politie te waarschuwen. Echter waren de twee overvallers al verdwenen. De politie heeft in de woning sporen veiliggesteld en zal vandaag een buurtonderzoek houden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -