Gewapende overval op woning Kerkweg Ridderkerk

zondag 10 augustus 2014 12:34

Ridderkerk – De bewoners van een woning aan de Kerkweg zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur het slachtoffer geworden van een woningoverval. Twee mannen met bivakmutsen belden bij een 19-jarige bewoner aan en bedreigden hem en een 20-jarige vrouw met een vuurwapen. De twee werden vervolgens vastgebonden waarna hun woning werd doorzocht.

De twee mannen zijn met persoonlijke bezittingen vertrokken. Nadat de slachtoffers zichzelf hadden bevrijd zagen zij kans om de politie te waarschuwen. Echter waren de twee overvallers al verdwenen. De politie heeft in de woning sporen veiliggesteld en zal vandaag een buurtonderzoek houden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewapende overval op woning Kerkweg Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De bewoners van een woning aan de Kerkweg zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur het slachtoffer geworden van een woningoverval. Twee mannen met bivakmutsen belden bij een 19-jarige bewoner aan en bedreigden hem en een 20-jarige vrouw met een vuurwapen. De twee werden vervolgens vastgebonden waarna hun woning werd doorzocht.

De twee mannen zijn met persoonlijke bezittingen vertrokken. Nadat de slachtoffers zichzelf hadden bevrijd zagen zij kans om de politie te waarschuwen. Echter waren de twee overvallers al verdwenen. De politie heeft in de woning sporen veiliggesteld en zal vandaag een buurtonderzoek houden.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!