zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Ruzie in winkel eindigt in achtervolging met drie aanhoudingen Coolsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zondagmiddag heeft de politie in het centrum drie mannen aangehouden na een ruzie in een winkel aan de Coolsingel, één van de drie mannen trok hierbij een vuurwapen nadat de beveiliging ingreep. Nadat één van de mannen het vuurwapen liet zien sloegen zij op de vlucht. In de omgeving kon het drietal op verschillende locaties worden aangehouden na een achtervolging.

Toen agenten de vluchtroute van de mannen naliepen werd het getoonde vuurwapen teruggevonden in de bosjes. De mannen in de leeftijd van 31, 35 en 43 jaar oud zijn ingesloten en worden verder verhoord op het politiebureau.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -