Aanrander afgetuigd door paard in Overijssel

maandag 11 augustus 2014 17:13

Haarle – Zondagochtend is een vrouw aan een aanrander ontkomen nadat de aanrander door het paard waar de vrouw mee was enkele rake trappen kreeg. Een nog onbekende man trok de vrouw op de Bergweg van haar paard, de dader ging dusdanig hardhandig te werk dat de kleding van de vrouw kapot werd gescheurd.

Toen de aanrander enkele rake trappen tegen zijn borstkas kreeg van het paard koos deze eieren voor zijn geld en sloeg op de vlucht. Ter plaatse gekomen agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de dader, hij werd echter niet meer aangetroffen. De politie roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844.

 

0 reacties

Aanrander afgetuigd door paard in Overijssel
Schrijver:

 

 

Haarle – Zondagochtend is een vrouw aan een aanrander ontkomen nadat de aanrander door het paard waar de vrouw mee was enkele rake trappen kreeg. Een nog onbekende man trok de vrouw op de Bergweg van haar paard, de dader ging dusdanig hardhandig te werk dat de kleding van de vrouw kapot werd gescheurd.

Toen de aanrander enkele rake trappen tegen zijn borstkas kreeg van het paard koos deze eieren voor zijn geld en sloeg op de vlucht. Ter plaatse gekomen agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de dader, hij werd echter niet meer aangetroffen. De politie roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!