zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Aanrander afgetuigd door paard in Overijssel

- advertentie -

Haarle – Zondagochtend is een vrouw aan een aanrander ontkomen nadat de aanrander door het paard waar de vrouw mee was enkele rake trappen kreeg. Een nog onbekende man trok de vrouw op de Bergweg van haar paard, de dader ging dusdanig hardhandig te werk dat de kleding van de vrouw kapot werd gescheurd.

Toen de aanrander enkele rake trappen tegen zijn borstkas kreeg van het paard koos deze eieren voor zijn geld en sloeg op de vlucht. Ter plaatse gekomen agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de dader, hij werd echter niet meer aangetroffen. De politie roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -