woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Brandweer op tijd bij beginnend autobrandje Evenaar Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – De brandweer moest dinsdagavond met spoed uitrukken naar de Evenaar voor een mogelijke auto in brand. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van kortsluiting in de achterbak. Een speakersysteem was gaan smelten door overbelasting van de bedrading. De brandweer wist tijd de kabels los te trekken en een uitslaande brand te voorkomen.

Nadat de bekabeling en het reeds smeulende kofferbakmatje uit de auto waren gehaald is het voertuig getest. Alles werkte nog, dus de eigenaresse kon haar bolide nog gebruiken. Op wat kleine schade’s in het interieur van de kofferbak is het met een sisser afgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_1502kl IMG_1500kl IMG_1501kl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -