Brandweer op tijd bij beginnend autobrandje Evenaar Rotterdam

Date:

Share post:


Rotterdam – De brandweer moest dinsdagavond met spoed uitrukken naar de Evenaar voor een mogelijke auto in brand. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van kortsluiting in de achterbak. Een speakersysteem was gaan smelten door overbelasting van de bedrading. De brandweer wist tijd de kabels los te trekken en een uitslaande brand te voorkomen.

Nadat de bekabeling en het reeds smeulende kofferbakmatje uit de auto waren gehaald is het voertuig getest. Alles werkte nog, dus de eigenaresse kon haar bolide nog gebruiken. Op wat kleine schade’s in het interieur van de kofferbak is het met een sisser afgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_1502kl IMG_1500kl IMG_1501kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd