woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Dode in woning Koldingdreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een stoffelijk overschot ontdekt van een man in een woning aan de Koldingdreef. De politie deed de ontdekking nadat een kennis had aangebeld bij het pand en iets vreemds zag. De agenten betraden daarop de woning en vonden het stoffelijk overschot van de man.

Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf werd er een groot onderzoek gestart. Later op de avond bleek dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

image

image

image

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -