Dode in woning Koldingdreef Rotterdam

dinsdag 12 augustus 2014 20:02

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een stoffelijk overschot ontdekt van een man in een woning aan de Koldingdreef. De politie deed de ontdekking nadat een kennis had aangebeld bij het pand en iets vreemds zag. De agenten betraden daarop de woning en vonden het stoffelijk overschot van de man.

Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf werd er een groot onderzoek gestart. Later op de avond bleek dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in woning Koldingdreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een stoffelijk overschot ontdekt van een man in een woning aan de Koldingdreef. De politie deed de ontdekking nadat een kennis had aangebeld bij het pand en iets vreemds zag. De agenten betraden daarop de woning en vonden het stoffelijk overschot van de man.

Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf werd er een groot onderzoek gestart. Later op de avond bleek dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

image

image

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!