woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Hulpdiensten assisteren ambulancepersoneel bij medische noodsituatie Cor Kieboomplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De hulpdiensten die aanwezig waren op het plein voor de Pathé de Kuip en alle overige horecagelegenheden waren daar ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren bij een medische noodsituatie.

Een slachtoffertje is vervolgens met een spoedtransport naar het Maasstad Ziekenhuis overgebracht. Verdere mededelingen over zijn toestand en oorzaak doen wij in verband met de privacy van het slachtoffer geen uitspraken over.

IMG_1484gp

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -