Hulpdiensten assisteren ambulancepersoneel bij medische noodsituatie Cor Kieboomplein Rotterdam

dinsdag 12 augustus 2014 23:05

Rotterdam – De hulpdiensten die aanwezig waren op het plein voor de Pathé de Kuip en alle overige horecagelegenheden waren daar ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren bij een medische noodsituatie.

Een slachtoffertje is vervolgens met een spoedtransport naar het Maasstad Ziekenhuis overgebracht. Verdere mededelingen over zijn toestand en oorzaak doen wij in verband met de privacy van het slachtoffer geen uitspraken over.

IMG_1484gp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten assisteren ambulancepersoneel bij medische noodsituatie Cor Kieboomplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hulpdiensten die aanwezig waren op het plein voor de Pathé de Kuip en alle overige horecagelegenheden waren daar ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren bij een medische noodsituatie.

Een slachtoffertje is vervolgens met een spoedtransport naar het Maasstad Ziekenhuis overgebracht. Verdere mededelingen over zijn toestand en oorzaak doen wij in verband met de privacy van het slachtoffer geen uitspraken over.

IMG_1484gp

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!