woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Overstroomde vijver zorgt voor wateroverlast K.P. Van der Mandelelaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer is dinsdagmiddag enige tijd bezig geweest aan de K.P Van Der Mandelelaan nadat er een vijver compleet overstroomde. Doordat de vijver overstroomde liep het water eveneens over de Max Euwelaan. Medewerkers van het zogenoemde grondverzet hadden enkele putten opengedraaid zodat het water sneller weg stroomde.

Ter plaatse gekomen brandweerpersoneel kon echter niet veel betekenen, het is op dit moment afwachten tot het waterpijl weer normaal is. Ondanks de stroming van het water hoefde de weg niet afgesloten te worden.

Foto’s : Joëy Heijstek

11-08-14KPMandelelaan Wateroverlast (8) 11-08-14KPMandelelaan Wateroverlast (1)

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -