Verdacht pakketje in een taxi op de Hofweg in Den Haag

dinsdag 12 augustus 2014 14:57

Den Haag – Op de Hofweg in Den Haag is Dinsdag 12 Augustus 2014 een verdacht pakketje gevonden in een taxi. De politie heeft een ruim gebied in de omgeving van de Hofweg afgesloten. De politie doet onderzoek of de EOD moet komen. De politie meld zojuist dat het loos alarm is. Het gebied wordt weer vrij gegeven.

Foto: Daan Kempeneers

hofweg

 

0 reacties

Verdacht pakketje in een taxi op de Hofweg in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op de Hofweg in Den Haag is Dinsdag 12 Augustus 2014 een verdacht pakketje gevonden in een taxi. De politie heeft een ruim gebied in de omgeving van de Hofweg afgesloten. De politie doet onderzoek of de EOD moet komen. De politie meld zojuist dat het loos alarm is. Het gebied wordt weer vrij gegeven.

Foto: Daan Kempeneers

hofweg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!