Weg afgesloten door grote ondergrondse verzakking Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag de Prins Alexanderlaan tussen Oosterflank in de richting van de Prinsenlaan afgesloten nadat er onder de grond een groot gat is ontstaan van circa 2,5 meter diep. Enkele wegwerkers ontdekten het gat rond 15:00 toen zij voor enkele proeven in het asfalt aan het boren waren.

Toen de boor pas na 2,5 tegendruk gaf bleek dat er onder het asfalt sprake was van een verzakking van 2,5 meter. Inmiddels is de weg in zijn geheel afgesloten zodat het gat opgevuld kan worden, hoelang dit nog in beslag gaat nemen is niet bekend. Mede doordat de wegwerkers het gat hebben ontdekt hebben zij een ‘sinkhole’ weten te voorkomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4832 DSC_4833 DSC_4834 DSC_4835 DSC_4836 DSC_4839

- Advertisement -

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd