Weg afgesloten door grote ondergrondse verzakking Prins Alexanderlaan Rotterdam

dinsdag 12 augustus 2014 21:22

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag de Prins Alexanderlaan tussen Oosterflank in de richting van de Prinsenlaan afgesloten nadat er onder de grond een groot gat is ontstaan van circa 2,5 meter diep. Enkele wegwerkers ontdekten het gat rond 15:00 toen zij voor enkele proeven in het asfalt aan het boren waren.

Toen de boor pas na 2,5 tegendruk gaf bleek dat er onder het asfalt sprake was van een verzakking van 2,5 meter. Inmiddels is de weg in zijn geheel afgesloten zodat het gat opgevuld kan worden, hoelang dit nog in beslag gaat nemen is niet bekend. Mede doordat de wegwerkers het gat hebben ontdekt hebben zij een ‘sinkhole’ weten te voorkomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4832 DSC_4833 DSC_4834 DSC_4835 DSC_4836 DSC_4839

 

2 Reacties

  1. Angela van IJperen

    Fijn…. zitten we helemaal lekker opgesloten in de oosterflank…..

  2. Fred Vellekoop

    Bizar dan. Wat zou er lekken daar dat al het zand is weggespoeld?

Weg afgesloten door grote ondergrondse verzakking Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag de Prins Alexanderlaan tussen Oosterflank in de richting van de Prinsenlaan afgesloten nadat er onder de grond een groot gat is ontstaan van circa 2,5 meter diep. Enkele wegwerkers ontdekten het gat rond 15:00 toen zij voor enkele proeven in het asfalt aan het boren waren.

Toen de boor pas na 2,5 tegendruk gaf bleek dat er onder het asfalt sprake was van een verzakking van 2,5 meter. Inmiddels is de weg in zijn geheel afgesloten zodat het gat opgevuld kan worden, hoelang dit nog in beslag gaat nemen is niet bekend. Mede doordat de wegwerkers het gat hebben ontdekt hebben zij een ‘sinkhole’ weten te voorkomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4832 DSC_4833 DSC_4834 DSC_4835 DSC_4836 DSC_4839

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!