Wielrenner raakt zwaargewond na aanrijding

dinsdag 12 augustus 2014 16:18

Noordwijk – Een wielrenner raakte Dinsdagmiddag op de Randweg in Noordwijk zwaargewond bij een aanrijding met een auto. De wielrenner stak zonder te kijken het fietspad over en zag de auto over het hoofd. De automobilist probeerde de wielrenner te ontwijken. De auto is total loss verklaard. De wielrenner is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

0 reacties

Wielrenner raakt zwaargewond na aanrijding
Schrijver:

 

 

Noordwijk – Een wielrenner raakte Dinsdagmiddag op de Randweg in Noordwijk zwaargewond bij een aanrijding met een auto. De wielrenner stak zonder te kijken het fietspad over en zag de auto over het hoofd. De automobilist probeerde de wielrenner te ontwijken. De auto is total loss verklaard. De wielrenner is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!