9000 mensen rollen mee tijdens Wednesday Night Skate in Rotterdam!

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagavond is voor de tweede avond dit jaar de Wednesday Night Skate van start gegaan. Vanaf de Binnenrotte rollen duizende skaters de tocht mee door Rotterdam. Vanaf 18:00 was het terrein aan de Binnenrotte bereikbaar voor de skaters, om 19:30 ging het jaarlijks terugkomende evenement van start.
Ondanks de financiële problemen waar de organisatie eerder mee kampten kon de Wednesday Nightskate door hun nieuwe sponsor Bram Ladage vooralsnog doorgaan dit jaar. Afgelopen week werd de tocht op woensdag afgelast vanwege het slechte weer, deze keer trok de Wednesday Night Skate ruim 9000 mensen die mee deden.

Via Twitter is het evenement te volgen via @WeSkateNL onder hashtag #WeSkate. Sta jij op één van de onderstaande foto’s en wil je deze graag zonder watermerk hebben? Neem dan contact met de redactie op via Redactie@nieuwsopbeeld.nl !

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

Foto : Joëy Heijstek
Foto : Joëy Heijstek
Foto : Joëy Heijstek
Foto : Joëy Heijstek

 

- Advertisement -

Gerelateerd