Allememaggies : Clown Bassie geschrokken van brand in eigen woning Westhavenkade Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Het was woensdagavond even flink schrikken voor clown Bassie toen er brand ontstond in zijn woning. Bassie (Bas van Toor) was even zijn hond aan het uitlaten toen zijn vrouw hem opbelde dat er brand was ontstaan in de keuken. Snel ging hij naar huis waar zijn vrouw al buiten stond. Zij is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht in verband met rookinhalatie.

Bij de brand kwam er veel rook vrij. De gehele keuken is vernield en de brandweer moest sloopwerk verrichten aan het dak om de brand uit te krijgen. Door de vele rookontwikkeling is er ook sprake van veel roetschade in het pand. Door de bluswerkzaamheden ontstond er waterschade. De woning is onbewoonbaar in verband met de schade.

- Advertisement -

Bassie vertelde tegenover RTV Rijnmond dat zijn vrouw net twee stukjes vlees had gebakken. Ze had deze uitgezet maar kort daarna ontstond er toch brand. Hij vertelde eveneens dat hij zijn huis wilde verkopen. Hij zou dan de twee kantoren ernaast om laten bouwen tot woning en daar zelf in gaan wonen. Voor nu zal Salvage voor opvang zorgen. De brandweer wist nog twee vogels uit het huis te redden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd