Hennep in bossage op de Erasmusweg Den Haag

woensdag 13 augustus 2014 12:55

Den Haag – De politie heeft Dinsdagavond 12 Augusts 2014 twee personen aangehouden. Het duo werd betrapt toen ze op de Erasmusweg in een bossage bezig waren met hennepplanten. Een oplettende getuigen belden de politie dat er twee mannen zich verdacht gedroegen bij de bossage. Toen de politie ter plaatse kwam werden de mannen op heterdaad betrapt. De 34-jarige mannen uit Den Haag vluchten weg door een sloot in te springen maar werden kort daarna aangehouden door hun natte kleding. Het ging om ongeveer 230 planten en 590 stekken.

 

 

 

 

 

0 reacties

Hennep in bossage op de Erasmusweg Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie heeft Dinsdagavond 12 Augusts 2014 twee personen aangehouden. Het duo werd betrapt toen ze op de Erasmusweg in een bossage bezig waren met hennepplanten. Een oplettende getuigen belden de politie dat er twee mannen zich verdacht gedroegen bij de bossage. Toen de politie ter plaatse kwam werden de mannen op heterdaad betrapt. De 34-jarige mannen uit Den Haag vluchten weg door een sloot in te springen maar werden kort daarna aangehouden door hun natte kleding. Het ging om ongeveer 230 planten en 590 stekken.

 

 

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!