zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Hennep in bossage op de Erasmusweg Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie heeft Dinsdagavond 12 Augusts 2014 twee personen aangehouden. Het duo werd betrapt toen ze op de Erasmusweg in een bossage bezig waren met hennepplanten. Een oplettende getuigen belden de politie dat er twee mannen zich verdacht gedroegen bij de bossage. Toen de politie ter plaatse kwam werden de mannen op heterdaad betrapt. De 34-jarige mannen uit Den Haag vluchten weg door een sloot in te springen maar werden kort daarna aangehouden door hun natte kleding. Het ging om ongeveer 230 planten en 590 stekken.

 

 

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -