Kleine brand op balkon Folkert Elsingastraat Rotterdam

woensdag 13 augustus 2014 21:57

Rotterdam – Woensdagavond is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen na een melding van een gebouwbrand in de Folkert Elsingastraat. Eenmaal ter plaatse bleek een nog onbekend object op een balkon vlam te hebben gevat. Met behulp van een hoogwerker heeft de brandweer het vuurtje snel onder controle weten te krijgen.

Ondanks de omvang van het brandje was er in de omgeving toch een fikse brandlucht waar te nemen. De bewoners van de woning waren ten tijde van de brand niet aanwezig, zij blijken op vakantie te zijn. De politie draagt inmiddels zorg aan het incident en zal de bewoners inlichten. Een ambulance kwam ter plaatse voor een mogelijke gewonde, dit was niet het geval.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4972 DSC_4970 DSC_4968

 

 

 

0 reacties

Kleine brand op balkon Folkert Elsingastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagavond is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen na een melding van een gebouwbrand in de Folkert Elsingastraat. Eenmaal ter plaatse bleek een nog onbekend object op een balkon vlam te hebben gevat. Met behulp van een hoogwerker heeft de brandweer het vuurtje snel onder controle weten te krijgen.

Ondanks de omvang van het brandje was er in de omgeving toch een fikse brandlucht waar te nemen. De bewoners van de woning waren ten tijde van de brand niet aanwezig, zij blijken op vakantie te zijn. De politie draagt inmiddels zorg aan het incident en zal de bewoners inlichten. Een ambulance kwam ter plaatse voor een mogelijke gewonde, dit was niet het geval.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4972 DSC_4970 DSC_4968

 

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!