Spoorbrug beschadigd na aanvaring Rijn-Schiekanaal

woensdag 13 augustus 2014 13:49

 Leiden – Woensdag aan het eind van de morgen is er een boot klem komen te zitten onder de spoorbrug langs de Kanaalweg in de Rijn- en Schiekanaal. Er is één persoon licht gewond geraakt. Het treinverkeer tussen Leiden centraal en Alphen aan den Rijn is hierdoor gestremd. De Ns heeft bussen ingezet.

 

Foto: Toon van der Poel

Bootklem

 

0 reacties

Spoorbrug beschadigd na aanvaring Rijn-Schiekanaal
Schrijver:

 

 

 Leiden – Woensdag aan het eind van de morgen is er een boot klem komen te zitten onder de spoorbrug langs de Kanaalweg in de Rijn- en Schiekanaal. Er is één persoon licht gewond geraakt. Het treinverkeer tussen Leiden centraal en Alphen aan den Rijn is hierdoor gestremd. De Ns heeft bussen ingezet.

 

Foto: Toon van der Poel

Bootklem

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!