Weer inbraak Feyenoord Fanshop

woensdag 13 augustus 2014 14:15

Rotterdam – In de nacht van Dinsdag op Woensdag heeft er in de Fanshop van Feyenoord een inbraak plaatsgevonden. De dieven klommen over het hek en braken het slot van de fanshop open. De dieven namen vooral Shirts en trainingspakken mee de schade wordt geschat rond de 15,000 euro. Vorige week werd er ook al ingebroken toen was de schade een stuk groter zegt een woordvoerder.

 

 

 

 

 

0 reacties

Weer inbraak Feyenoord Fanshop
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van Dinsdag op Woensdag heeft er in de Fanshop van Feyenoord een inbraak plaatsgevonden. De dieven klommen over het hek en braken het slot van de fanshop open. De dieven namen vooral Shirts en trainingspakken mee de schade wordt geschat rond de 15,000 euro. Vorige week werd er ook al ingebroken toen was de schade een stuk groter zegt een woordvoerder.

 

 

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!