Politie schiet tijdens aanhouding man met nep vuurwapen Sint Luciastraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een achtervolging vanaf het Schouwburgplein hebben agenten woensdagavond enkele waarschuwingsschoten gelost tijdens de aanhouding van de verdachte in de Sint Luciastraat. Agenten gingen ter plaatse nadat er een melding werd gemaakt dat er een man op het Schouwburgplein liep met een vuurwapen, gezien de aard van de melding kwamen meerdere eenheden van de politie ter plaatse.

Toen agenten de man wilden aanspreken koos deze het hazenpad en sloeg op de vlucht, ondanks dat de verdachte meerdere keren werd gesommeerd te stoppen luisterde deze niet. In de Sint Luciastraat werd de verdachte aangehouden, tijdens de aanhouding liep hij enkele verwondingen op. In de omgeving werd een wapen aangetroffen, het bleek te gaan om een zogenaamde “BB-Gun” die balletjes kan afvuren.

Twitterfoto : Wijkagent @R_Mul

Bu8oybDCMAAlVq7 Bu8bRfmCMAAZ1Zk

- Advertisement -

Gerelateerd