Zeer grote brand in woning Jan Kruijfstraat Rotterdam-Delfshaven

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – De brandweer is sinds kwart voor zes donderdagochtend bezig met het bestrijden van een flinke brand in de Jan Kruijfstraat. De brand die ontstond door een hennepkwekerij is moeilijk te blussen. De brand ontstond op de derde verdieping maar is inmiddels doorgeslagen nar een hogergelegen etage. De brandweer heeft opgeschaald naar Zeer Grote Brand om genoeg eenheden ter plaatse te kunnen krijgen. 

Met de bemanning van zes tankautospuiten en een ladderwagen worden er sloopwerkzaamheden verricht. Een 14-tal woningen werden ontruimd in verband met de brand. Vijftien bewoners zijn opgevangen in zorglocatie de Schans. Hoe lang het nog gaat duren is niet bekend. Vanwege het grote aantal voertuigen en de complexiteit van de brand heeft de brandweer het incident opgeschaald naar Grip 1.

- Advertisement -

Foto : Twitter Kazerne Baan & Ingezonden

brand-jan-kruijfstraat-ts231-1

brand-jan-kruijfstraat-ts231-2  brand-jan-kruijfstraat-ts231-3

IMG-20140814-WA0001  IMG-20140814-WA0002

https://twitter.com/nielsvanhattem/status/499782150951301120/

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd