Zeer grote brand in woning Jan Kruijfstraat Rotterdam-Delfshaven

donderdag 14 augustus 2014 07:40


Rotterdam – De brandweer is sinds kwart voor zes donderdagochtend bezig met het bestrijden van een flinke brand in de Jan Kruijfstraat. De brand die ontstond door een hennepkwekerij is moeilijk te blussen. De brand ontstond op de derde verdieping maar is inmiddels doorgeslagen nar een hogergelegen etage. De brandweer heeft opgeschaald naar Zeer Grote Brand om genoeg eenheden ter plaatse te kunnen krijgen. 

Met de bemanning van zes tankautospuiten en een ladderwagen worden er sloopwerkzaamheden verricht. Een 14-tal woningen werden ontruimd in verband met de brand. Vijftien bewoners zijn opgevangen in zorglocatie de Schans. Hoe lang het nog gaat duren is niet bekend. Vanwege het grote aantal voertuigen en de complexiteit van de brand heeft de brandweer het incident opgeschaald naar Grip 1.

Foto : Twitter Kazerne Baan & Ingezonden

brand-jan-kruijfstraat-ts231-1

brand-jan-kruijfstraat-ts231-2  brand-jan-kruijfstraat-ts231-3

IMG-20140814-WA0001  IMG-20140814-WA0002

https://twitter.com/nielsvanhattem/status/499782150951301120/

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand in woning Jan Kruijfstraat Rotterdam-Delfshaven
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De brandweer is sinds kwart voor zes donderdagochtend bezig met het bestrijden van een flinke brand in de Jan Kruijfstraat. De brand die ontstond door een hennepkwekerij is moeilijk te blussen. De brand ontstond op de derde verdieping maar is inmiddels doorgeslagen nar een hogergelegen etage. De brandweer heeft opgeschaald naar Zeer Grote Brand om genoeg eenheden ter plaatse te kunnen krijgen. 

Met de bemanning van zes tankautospuiten en een ladderwagen worden er sloopwerkzaamheden verricht. Een 14-tal woningen werden ontruimd in verband met de brand. Vijftien bewoners zijn opgevangen in zorglocatie de Schans. Hoe lang het nog gaat duren is niet bekend. Vanwege het grote aantal voertuigen en de complexiteit van de brand heeft de brandweer het incident opgeschaald naar Grip 1.

Foto : Twitter Kazerne Baan & Ingezonden

brand-jan-kruijfstraat-ts231-1

brand-jan-kruijfstraat-ts231-2  brand-jan-kruijfstraat-ts231-3

IMG-20140814-WA0001  IMG-20140814-WA0002

https://twitter.com/nielsvanhattem/status/499782150951301120/

 

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!