maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Aanhouding verdachte woningoverval Burgemeester Luijkersingel Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – De politie heeft rond middernacht een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Burgemeester Luijerinksingel. Drie mannen pleegden de overval op een woning en gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie werd ingeschakeld die vervolgens op zoek gingen naar de mannen in Nike Trainingspakken.

Tijdens deze zoekactie wist de politie één van de drie verdachten te traceren. Hij werd aangehouden om vervolgens naar het bureau te worden gebracht. De politie doet onderzoek naar een eventuele rol in de overval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -