Aanhouding verdachte woningoverval Burgemeester Luijkersingel Vlaardingen

vrijdag 15 augustus 2014 08:59

Vlaardingen – De politie heeft rond middernacht een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Burgemeester Luijerinksingel. Drie mannen pleegden de overval op een woning en gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie werd ingeschakeld die vervolgens op zoek gingen naar de mannen in Nike Trainingspakken.

Tijdens deze zoekactie wist de politie één van de drie verdachten te traceren. Hij werd aangehouden om vervolgens naar het bureau te worden gebracht. De politie doet onderzoek naar een eventuele rol in de overval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhouding verdachte woningoverval Burgemeester Luijkersingel Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – De politie heeft rond middernacht een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Burgemeester Luijerinksingel. Drie mannen pleegden de overval op een woning en gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie werd ingeschakeld die vervolgens op zoek gingen naar de mannen in Nike Trainingspakken.

Tijdens deze zoekactie wist de politie één van de drie verdachten te traceren. Hij werd aangehouden om vervolgens naar het bureau te worden gebracht. De politie doet onderzoek naar een eventuele rol in de overval.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!