Aanrijding tussen auto en scooter op de ijselmanweg in Waddinxveen

vrijdag 15 augustus 2014 18:17

Waddinxveen – Op vrijdag 15 augustus heeft er omstreeks 17:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De scooter bestuurder is hierbij gewond geraakt en vervoerd naar het ziekenhuis. De auto zal door een berger opgehaald worden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rick Juffermans

DSC00108 DSC00109 DSC00110 DSC00111 DSC00112

 

0 reacties

Aanrijding tussen auto en scooter op de ijselmanweg in Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Op vrijdag 15 augustus heeft er omstreeks 17:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De scooter bestuurder is hierbij gewond geraakt en vervoerd naar het ziekenhuis. De auto zal door een berger opgehaald worden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rick Juffermans

DSC00108 DSC00109 DSC00110 DSC00111 DSC00112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!