Politiehond Robbie vangt opnieuw een boef Weimansweg Rotterdam

vrijdag 15 augustus 2014 08:43

Rotterdam – De politie heeft op de Weimansweg in Rotterdam-Feijenoord een autodief aangehouden. Agenten kregen de melding van een gestolen auto en troffen de verdacte aan in zuid. Na een korte achtervolging te voet rende de verdachte een tuin in. Diensthond Robbie die wederom succesvol bleek te zijn.

Robbie wist de boef in de bosjes van een tuin aan de Weimansweg te traceren. Ter plaatse gekomen agenten hebben de boef uiteindelijk ingerekend en afgevoerd naar het bureau.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehond Robbie vangt opnieuw een boef Weimansweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft op de Weimansweg in Rotterdam-Feijenoord een autodief aangehouden. Agenten kregen de melding van een gestolen auto en troffen de verdacte aan in zuid. Na een korte achtervolging te voet rende de verdachte een tuin in. Diensthond Robbie die wederom succesvol bleek te zijn.

Robbie wist de boef in de bosjes van een tuin aan de Weimansweg te traceren. Ter plaatse gekomen agenten hebben de boef uiteindelijk ingerekend en afgevoerd naar het bureau.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!