Automobilist gewond na flinke aanrijding met tram Linker Rottekade Rotterdam

zaterdag 16 augustus 2014 14:17

Rotterdam – Op zaterdag 16 augustus is er op de Linker Rotterkade ter hoogte van de Noorderbrug een ongeval gebeurd tussen een tram en een afslaande auto. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden, van een beknelling bleek er echter geen sprake te zijn.

Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de weg is afgesloten en er zal een nader onderzoek worden ingesteld. Over de verwondingen van het slachtoffer konden nog geen uitspraken worden gedaan. Volgens de politie valt de situatie mee.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4976 DSC_4977 DSC_4978 DSC_4981 DSC_4983

 

0 reacties

Automobilist gewond na flinke aanrijding met tram Linker Rottekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op zaterdag 16 augustus is er op de Linker Rotterkade ter hoogte van de Noorderbrug een ongeval gebeurd tussen een tram en een afslaande auto. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden, van een beknelling bleek er echter geen sprake te zijn.

Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de weg is afgesloten en er zal een nader onderzoek worden ingesteld. Over de verwondingen van het slachtoffer konden nog geen uitspraken worden gedaan. Volgens de politie valt de situatie mee.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4976 DSC_4977 DSC_4978 DSC_4981 DSC_4983

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!