Botlektunnel richting Hoogvliet afgesloten door gekantelde sleurhut

zaterdag 16 augustus 2014 10:07

Rotterdam – Zaterdagochtend is de Botlektunnel in de richting van Hoogvliet enige tijd afgesloten geweest nadat een caravan kantelde. De automobilist reed de tunnel in, vervolgens ging er iets mis waardoor de caravan die het voertuig meetrok kantelde en vervolgens de weg blokkeerde. Bergingsbedrijf A Barendregt is ter plaatse gekomen om de sleurhut weer overeind te zetten. Nadat de caravan werd afgesleept is de Botlektunnel weer vrijgegeven voor het overige verkeer.

Foto : Remco van Es | Bergingsbedrijf A Barendregt BV

BvJO7ArIcAAa2uu

 

0 reacties

Botlektunnel richting Hoogvliet afgesloten door gekantelde sleurhut
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagochtend is de Botlektunnel in de richting van Hoogvliet enige tijd afgesloten geweest nadat een caravan kantelde. De automobilist reed de tunnel in, vervolgens ging er iets mis waardoor de caravan die het voertuig meetrok kantelde en vervolgens de weg blokkeerde. Bergingsbedrijf A Barendregt is ter plaatse gekomen om de sleurhut weer overeind te zetten. Nadat de caravan werd afgesleept is de Botlektunnel weer vrijgegeven voor het overige verkeer.

Foto : Remco van Es | Bergingsbedrijf A Barendregt BV

BvJO7ArIcAAa2uu

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!