Dode na éénzijdig ongeval Laan der Verenigde Naties Dordrecht

zaterdag 16 augustus 2014 08:23
Fotograaf : Anouk Krempel


Dordrecht – Een 33-jarige automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen door een éénzijdig ongeval bij de VN-Tunnel. De bestuurder ramde een staander van een verkeersbord die gelegen is voor de tunnel in de Laan der Verenigde Naties.

Direct na het incident rukten de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team uit naar de plek van het ongeval. Zij konden echter niets meer betekenen waarna de inzittende te rplaatse kwam te overlijden. De politie heeft de weg een geruime tijd afgesloten gehad. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na éénzijdig ongeval Laan der Verenigde Naties Dordrecht
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 


Dordrecht – Een 33-jarige automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen door een éénzijdig ongeval bij de VN-Tunnel. De bestuurder ramde een staander van een verkeersbord die gelegen is voor de tunnel in de Laan der Verenigde Naties.

Direct na het incident rukten de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team uit naar de plek van het ongeval. Zij konden echter niets meer betekenen waarna de inzittende te rplaatse kwam te overlijden. De politie heeft de weg een geruime tijd afgesloten gehad. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!