Kat vlucht tijdens reddingspoging brandweer Haagwinde Puttershoek

zaterdag 16 augustus 2014 13:30

Puttershoek – De dierenambulance en de brandweer zijn zaterdagmiddag 16 augustus uitgerukt voor een kat in nood aan de Haagwinde in Puttershoek. Toen de brandweer eenmaal op het dak was, sprong de kat in een dichtbij gelegen boom waarna de kat spoorloos is verdwenen. Of de eigenaar van de kat ook daadwerkelijk aan de Haagwinde woont is niet bekend, de brandweer is uiteindelijk vertrokken.

Foto : Ferry Krauweel

IMG-20140816-WA0017

 

0 reacties

Kat vlucht tijdens reddingspoging brandweer Haagwinde Puttershoek
Schrijver:

 

 

Puttershoek – De dierenambulance en de brandweer zijn zaterdagmiddag 16 augustus uitgerukt voor een kat in nood aan de Haagwinde in Puttershoek. Toen de brandweer eenmaal op het dak was, sprong de kat in een dichtbij gelegen boom waarna de kat spoorloos is verdwenen. Of de eigenaar van de kat ook daadwerkelijk aan de Haagwinde woont is niet bekend, de brandweer is uiteindelijk vertrokken.

Foto : Ferry Krauweel

IMG-20140816-WA0017

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!