dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Kilometers lange file door storing aan Haringvlietbrug tussen Rotterdam en Bergen op Zoom

- advertentie -

Landelijk – Door een storing aan de slagbomen van de Haringvlietbrug konden honderden automobilisten geen kant op. Toen de brug open ging voor een boot sloot deze weer netjes, de slagbomen bleven echter gesloten. Na ruim een uur wist een monteur de storing te verhelpen waarna de brug tussen Rotterdam en Bergen op Zoom weer toegankelijk was. Eerder dit jaar ging de brug zelf niet naar beneden, mede hierdoor ontstond er destijds ook een kilometers lange file.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -