Kilometers lange file door storing aan Haringvlietbrug tussen Rotterdam en Bergen op Zoom

zaterdag 16 augustus 2014 13:32

Landelijk – Door een storing aan de slagbomen van de Haringvlietbrug konden honderden automobilisten geen kant op. Toen de brug open ging voor een boot sloot deze weer netjes, de slagbomen bleven echter gesloten. Na ruim een uur wist een monteur de storing te verhelpen waarna de brug tussen Rotterdam en Bergen op Zoom weer toegankelijk was. Eerder dit jaar ging de brug zelf niet naar beneden, mede hierdoor ontstond er destijds ook een kilometers lange file.

 

0 reacties

Kilometers lange file door storing aan Haringvlietbrug tussen Rotterdam en Bergen op Zoom
Schrijver:

 

 

Landelijk – Door een storing aan de slagbomen van de Haringvlietbrug konden honderden automobilisten geen kant op. Toen de brug open ging voor een boot sloot deze weer netjes, de slagbomen bleven echter gesloten. Na ruim een uur wist een monteur de storing te verhelpen waarna de brug tussen Rotterdam en Bergen op Zoom weer toegankelijk was. Eerder dit jaar ging de brug zelf niet naar beneden, mede hierdoor ontstond er destijds ook een kilometers lange file.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!