Kindje gewond na val uit raam Van Swietenlaan Rotterdam

zaterdag 16 augustus 2014 01:26

Rotterdam – Vrijdagavond is een kind gewond geraakt na een val uit een raam aan de Van Swietenlaan. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse nadat het kind door nog onbekende oorzaak uit het raam van een woning viel, vervolgens kwam het kind op het afdak van enkele onderliggende winkels terecht.  Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het kind overgebracht naar het ziekenhuis, over de ernst van het letsel is niets bekend.

Twitterfoto : @KazbaanTS231

BvGmH6HCUAAz3Ug

 

0 reacties

Kindje gewond na val uit raam Van Swietenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagavond is een kind gewond geraakt na een val uit een raam aan de Van Swietenlaan. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse nadat het kind door nog onbekende oorzaak uit het raam van een woning viel, vervolgens kwam het kind op het afdak van enkele onderliggende winkels terecht.  Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het kind overgebracht naar het ziekenhuis, over de ernst van het letsel is niets bekend.

Twitterfoto : @KazbaanTS231

BvGmH6HCUAAz3Ug

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!