Onderzoek naar brand in de Brueghelstraat Den Haag

zondag 17 augustus 2014 21:50

Den Haag – De politie doe onderzoek naar de oorzaak van de brand die zaterdagavond 16 Augustus ontstond in een parkeergarage aan de Brueghelstraat. De woningen die zich boven de garage bevonden werden vanwege de rookontwikkeling ontruimd. Door de brand raakten er ongeveer 22 auto’s beschadigd. Twee ervan raakten zo beschadigd dat deze totall los zijn verklaard. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

0 reacties

Onderzoek naar brand in de Brueghelstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie doe onderzoek naar de oorzaak van de brand die zaterdagavond 16 Augustus ontstond in een parkeergarage aan de Brueghelstraat. De woningen die zich boven de garage bevonden werden vanwege de rookontwikkeling ontruimd. Door de brand raakten er ongeveer 22 auto’s beschadigd. Twee ervan raakten zo beschadigd dat deze totall los zijn verklaard. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!