Auto te water Nieuwe broekweg Gouda

maandag 18 augustus 2014 23:00
Fotograaf : Anouk Krempel

Gouda – De hulpdiensten kregen Maandag avond rond half 12 een melding binnen dat er iemand met zijn auto te water was geraakt. De duikers van de brandweer hebben na een tijdje zoeken een auto op zijn kop in het water gevonden. Er zijn geen personen aangetroffen in het water. De brandweer duikers hebben na een uur zoeken de zoektocht gestaakt. een berging bedrijf heeft met hulp van de duikers de auto meegenomen. De politie zal onderzoek doen.

 

0 reacties

Auto te water Nieuwe broekweg Gouda
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Gouda – De hulpdiensten kregen Maandag avond rond half 12 een melding binnen dat er iemand met zijn auto te water was geraakt. De duikers van de brandweer hebben na een tijdje zoeken een auto op zijn kop in het water gevonden. Er zijn geen personen aangetroffen in het water. De brandweer duikers hebben na een uur zoeken de zoektocht gestaakt. een berging bedrijf heeft met hulp van de duikers de auto meegenomen. De politie zal onderzoek doen.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!