woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Auto te water Nieuwe broekweg Gouda

- advertentie -

Gouda – De hulpdiensten kregen Maandag avond rond half 12 een melding binnen dat er iemand met zijn auto te water was geraakt. De duikers van de brandweer hebben na een tijdje zoeken een auto op zijn kop in het water gevonden. Er zijn geen personen aangetroffen in het water. De brandweer duikers hebben na een uur zoeken de zoektocht gestaakt. een berging bedrijf heeft met hulp van de duikers de auto meegenomen. De politie zal onderzoek doen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -