woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Bekneld in auto na ongeval met RET-bus Lange Hilleweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar auto een aanrijding kreeg met een RET-Bus op de Lange Hilleweg. Omdat er gedacht werd aan nekletsel werd besloten dat de vrouw rechtstandig uit het voertuig moest worden gehaald. Hiervoor kwam de brandweer ter plaatse om het dak van de auto te verwijderen.

De vrouw werd vervolgens met een wervelplank uit het voertuig gehaald. De andere inzittenden raakten niet gewond en zijn in een politiebusje opgevangen. Een kind die tevens inzittende was van de auto kreeg een troostbeertje voor de schrik. Door het ongeval was de Lange Hilleweg afgesloten voor het verkeer.

Video : Youtube Jan Willem Ham


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -