Bekneld in auto na ongeval met RET-bus Lange Hilleweg Rotterdam

maandag 18 augustus 2014 20:25

Rotterdam – Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar auto een aanrijding kreeg met een RET-Bus op de Lange Hilleweg. Omdat er gedacht werd aan nekletsel werd besloten dat de vrouw rechtstandig uit het voertuig moest worden gehaald. Hiervoor kwam de brandweer ter plaatse om het dak van de auto te verwijderen.

De vrouw werd vervolgens met een wervelplank uit het voertuig gehaald. De andere inzittenden raakten niet gewond en zijn in een politiebusje opgevangen. Een kind die tevens inzittende was van de auto kreeg een troostbeertje voor de schrik. Door het ongeval was de Lange Hilleweg afgesloten voor het verkeer.

Video : Youtube Jan Willem Ham

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bekneld in auto na ongeval met RET-bus Lange Hilleweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar auto een aanrijding kreeg met een RET-Bus op de Lange Hilleweg. Omdat er gedacht werd aan nekletsel werd besloten dat de vrouw rechtstandig uit het voertuig moest worden gehaald. Hiervoor kwam de brandweer ter plaatse om het dak van de auto te verwijderen.

De vrouw werd vervolgens met een wervelplank uit het voertuig gehaald. De andere inzittenden raakten niet gewond en zijn in een politiebusje opgevangen. Een kind die tevens inzittende was van de auto kreeg een troostbeertje voor de schrik. Door het ongeval was de Lange Hilleweg afgesloten voor het verkeer.

Video : Youtube Jan Willem Ham

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!