Bewoner gewond na inbraak aan het Buitenom in Den Haag

maandag 18 augustus 2014 12:57

Den Haag – Op Maandag 18 Augustus heeft er op het Buitenom in Den Haag een inbraak plaatsgevonden. Een bewoner van een woning aan het Buitenom overliep de inbrekers, Na een worsteling is de bewoner gewond geraakt, Mogelijk is daarbij een steekwapen gebruikt. De politie heeft een Plaats Delict gemaakt en doet onderzoek.

 

0 reacties

Bewoner gewond na inbraak aan het Buitenom in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op Maandag 18 Augustus heeft er op het Buitenom in Den Haag een inbraak plaatsgevonden. Een bewoner van een woning aan het Buitenom overliep de inbrekers, Na een worsteling is de bewoner gewond geraakt, Mogelijk is daarbij een steekwapen gebruikt. De politie heeft een Plaats Delict gemaakt en doet onderzoek.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!