Flinke aanrijding als gevolg van voorrangsfout Achterweg Mijnsheerenland

maandag 18 augustus 2014 19:58

Mijnsheerenland – Op maandag 18 augustus heeft er op de kruising van de Achterweg/ Romeinseweg in Mijnsheerenland een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, de auto die de kruising vanaf de Achterweg wou oversteken had de auto van de Romeinseweg over geen voorrang gegeven wat resulteerde in een aanrijding.

Het personeel van de gealarmeerde ambulances heeft beide bestuurders onderzocht maar deze hadden slechts licht letsel. De eveneens terplaatse gekomen politie heeft verklaringen opgenomen van de bestuurders en een berger heeft de auto’s weggesleept.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0014_00001 DSC_0017_00002 DSC_0019_00004 DSC_0026_00007

 

0 reacties

Flinke aanrijding als gevolg van voorrangsfout Achterweg Mijnsheerenland
Schrijver:

 

 

Mijnsheerenland – Op maandag 18 augustus heeft er op de kruising van de Achterweg/ Romeinseweg in Mijnsheerenland een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, de auto die de kruising vanaf de Achterweg wou oversteken had de auto van de Romeinseweg over geen voorrang gegeven wat resulteerde in een aanrijding.

Het personeel van de gealarmeerde ambulances heeft beide bestuurders onderzocht maar deze hadden slechts licht letsel. De eveneens terplaatse gekomen politie heeft verklaringen opgenomen van de bestuurders en een berger heeft de auto’s weggesleept.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0014_00001 DSC_0017_00002 DSC_0019_00004 DSC_0026_00007

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!