Getuigenoproep na laffe overval op woning Dawesweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval die op 12 augustus op een woning aan de Dawesweg in Rotterdam plaatsvond.
Op deze bewuste dinsdag belde tussen 13.00 en 13.30 uur een onbekende man aan bij een bejaarde bewoonster met de smoes dat hij van het energiebedrijf was. De vrouw deed open en de man drong direct naar binnen en greep haar portemonnee uit haar handtas. Het slachtoffer is slecht ter been, maar wist haar portemonnee terug te pakken. Uiteindelijk liep de man de woning uit met enkele tientallen euro’s uit de portemonnee als buit.

De vrouw bleef ongedeerd, maar geschrokken achter. De politie werd gewaarschuwd, maar de dader werd niet meer gevonden. De man was zo’n 1.70 cm lang, tussen de 20 en 25 jaar oud en had een negroïde uiterlijk. Hij had een bol gezicht en kort kroeshaar. De man droeg een donkere spijkerbroek, een donker jack of trui, hij had een polstasje en een blauw tasje waar “Zeeman” op stond.

- Advertisement -

Wie de man aan de hand van zijn beschrijving (her)kent of andere informatie heeft wordt verzocht via 0900-8844 met de politie te bellen. Vraagt u dan naar de afdeling in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie zoekt getuigen explosie Kalmarpad Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan het Kalmarpad in Rotterdam-Oosterflank is afgelopen nacht beschadigd geraakt door een explosie. Een...

Auto botst frontaal op boom President Rooseveltweg Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.20 uur hard op een...

Drie gewonden na brand in woning Blaauwstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een brand in een woning aan de Blaauwstraat in Rotterdam - Het Lage Land zijn...

Door raam gegooid explosief ontploft op bed Klarinet Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is op de Klarinet in Rotterdam-Zevenkamp een explosief door een raam van een woning...