Getuigenoproep na laffe overval op woning Dawesweg Rotterdam

maandag 18 augustus 2014 20:05

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval die op 12 augustus op een woning aan de Dawesweg in Rotterdam plaatsvond.
Op deze bewuste dinsdag belde tussen 13.00 en 13.30 uur een onbekende man aan bij een bejaarde bewoonster met de smoes dat hij van het energiebedrijf was. De vrouw deed open en de man drong direct naar binnen en greep haar portemonnee uit haar handtas. Het slachtoffer is slecht ter been, maar wist haar portemonnee terug te pakken. Uiteindelijk liep de man de woning uit met enkele tientallen euro’s uit de portemonnee als buit.

De vrouw bleef ongedeerd, maar geschrokken achter. De politie werd gewaarschuwd, maar de dader werd niet meer gevonden. De man was zo’n 1.70 cm lang, tussen de 20 en 25 jaar oud en had een negroïde uiterlijk. Hij had een bol gezicht en kort kroeshaar. De man droeg een donkere spijkerbroek, een donker jack of trui, hij had een polstasje en een blauw tasje waar “Zeeman” op stond.

Wie de man aan de hand van zijn beschrijving (her)kent of andere informatie heeft wordt verzocht via 0900-8844 met de politie te bellen. Vraagt u dan naar de afdeling in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigenoproep na laffe overval op woning Dawesweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval die op 12 augustus op een woning aan de Dawesweg in Rotterdam plaatsvond.
Op deze bewuste dinsdag belde tussen 13.00 en 13.30 uur een onbekende man aan bij een bejaarde bewoonster met de smoes dat hij van het energiebedrijf was. De vrouw deed open en de man drong direct naar binnen en greep haar portemonnee uit haar handtas. Het slachtoffer is slecht ter been, maar wist haar portemonnee terug te pakken. Uiteindelijk liep de man de woning uit met enkele tientallen euro’s uit de portemonnee als buit.

De vrouw bleef ongedeerd, maar geschrokken achter. De politie werd gewaarschuwd, maar de dader werd niet meer gevonden. De man was zo’n 1.70 cm lang, tussen de 20 en 25 jaar oud en had een negroïde uiterlijk. Hij had een bol gezicht en kort kroeshaar. De man droeg een donkere spijkerbroek, een donker jack of trui, hij had een polstasje en een blauw tasje waar “Zeeman” op stond.

Wie de man aan de hand van zijn beschrijving (her)kent of andere informatie heeft wordt verzocht via 0900-8844 met de politie te bellen. Vraagt u dan naar de afdeling in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!