maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Man met drone aangehouden na vuurwerkfestival Scheveningen

- advertentie -

Den Haag – Een 45-Jarige man is Zaterdag 16 Augustus aangehouden nadat hij tijden en na het vuurwerkfestival met een drone bij het vuurwerk en over een mensen menigte heen vloog. Na alfoop van de vuurwerkshow zagen de agenten dat de drone richting de haven vloog, over het vele publiek op het strand en de boulevard heen. Op het moment dat de drone op de Zeekant aan de grond kwam, spraken de agenten de eigenaar aan.Modelvliegen is het bijvoorbeeld verboden om drones buiten daglicht, boven mensenmenigten en boven aaneengesloten bebouwing te laten vliegen. De drone is door de politie in beslaggenomen, De luchtvaartpolitie heeft de zaak in behandeling.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -