Man met drone aangehouden na vuurwerkfestival Scheveningen

maandag 18 augustus 2014 13:39

Den Haag – Een 45-Jarige man is Zaterdag 16 Augustus aangehouden nadat hij tijden en na het vuurwerkfestival met een drone bij het vuurwerk en over een mensen menigte heen vloog. Na alfoop van de vuurwerkshow zagen de agenten dat de drone richting de haven vloog, over het vele publiek op het strand en de boulevard heen. Op het moment dat de drone op de Zeekant aan de grond kwam, spraken de agenten de eigenaar aan.Modelvliegen is het bijvoorbeeld verboden om drones buiten daglicht, boven mensenmenigten en boven aaneengesloten bebouwing te laten vliegen. De drone is door de politie in beslaggenomen, De luchtvaartpolitie heeft de zaak in behandeling.

 

0 reacties

Man met drone aangehouden na vuurwerkfestival Scheveningen
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 45-Jarige man is Zaterdag 16 Augustus aangehouden nadat hij tijden en na het vuurwerkfestival met een drone bij het vuurwerk en over een mensen menigte heen vloog. Na alfoop van de vuurwerkshow zagen de agenten dat de drone richting de haven vloog, over het vele publiek op het strand en de boulevard heen. Op het moment dat de drone op de Zeekant aan de grond kwam, spraken de agenten de eigenaar aan.Modelvliegen is het bijvoorbeeld verboden om drones buiten daglicht, boven mensenmenigten en boven aaneengesloten bebouwing te laten vliegen. De drone is door de politie in beslaggenomen, De luchtvaartpolitie heeft de zaak in behandeling.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!