Auto over de kop Hartelweg Spijkenisse

dinsdag 19 augustus 2014 13:19

Spijkenisse – Dinsdagmiddag is er op de Hartelweg in Spijkenisse een auto over de kop geslagen. De inzittende van het voertuig konden zelf het voertuig verlaten. De politie heeft één rijbaan afgezet voor het verkeer. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. De olitie doet onderzoek naar de toedracht, Een berger heeft de auto meegenomen.

 

0 reacties

Auto over de kop Hartelweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Dinsdagmiddag is er op de Hartelweg in Spijkenisse een auto over de kop geslagen. De inzittende van het voertuig konden zelf het voertuig verlaten. De politie heeft één rijbaan afgezet voor het verkeer. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. De olitie doet onderzoek naar de toedracht, Een berger heeft de auto meegenomen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!