Hennepkwekerij aangetroffen na middelbrand Narcissenstraat in Rotterdam

dinsdag 19 augustus 2014 21:26

Rotterdam – Een flinke brand heeft dinsdagavond voor overlast gezorgd in de Narcissenstraat in Rotterdam-Zuid. De brandweer kwam ter plaatse voor brand in een garage onder een woning. Aanvankelijk bleek het te gaan om een kleine brand en ging het tweede voertuig weer inzetbaar. Nadat er een hennepkwekerij werdt ontdekt besloot men om middelbrand te maken. Door de brand was er toch nog wat gaan broeien tussen de plafonds.

De andere kazerne heeft geholpen om een gedeelte van het plafond te slopen zodat de brand volledig kon worden gedoofd. De politie zal de kwekerij laten ontmantelen. Tot zover bekend was er niemand thuis tijdens het uitbreken van de brand.

IMG_2084kl IMG_2086kl IMG_2087kl IMG_2089kl

 

0 reacties

Hennepkwekerij aangetroffen na middelbrand Narcissenstraat in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een flinke brand heeft dinsdagavond voor overlast gezorgd in de Narcissenstraat in Rotterdam-Zuid. De brandweer kwam ter plaatse voor brand in een garage onder een woning. Aanvankelijk bleek het te gaan om een kleine brand en ging het tweede voertuig weer inzetbaar. Nadat er een hennepkwekerij werdt ontdekt besloot men om middelbrand te maken. Door de brand was er toch nog wat gaan broeien tussen de plafonds.

De andere kazerne heeft geholpen om een gedeelte van het plafond te slopen zodat de brand volledig kon worden gedoofd. De politie zal de kwekerij laten ontmantelen. Tot zover bekend was er niemand thuis tijdens het uitbreken van de brand.

IMG_2084kl IMG_2086kl IMG_2087kl IMG_2089kl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!