Jongen (16) aangehouden na belagen cameraman in Den Haag

woensdag 20 augustus 2014 10:58

Den Haag – Woensdagochtend heeft de politie een 16-jarige jongen uit Den Haag van zijn bed gelicht op verdenking van het plegen van openlijk geweld en het vernielen van een videocamera van een 57-jarige journalist. De feiten werden gepleegd op zondagmiddag 10 augustus op de Hoefkade, dit tijdens een demonstratie.

De 57-jarige journalist van Novum Nieuws was de betreffende zondag opnames aan het maken van de demonstratie toen zijn camera werd vernield, vervolgens werd hij door meerdere personen belaagd. Direct na het incident startte de politie een onderzoek, in het kader van het onderzoek werd eerder ook een 29-jarige man uit Den Haag aangehouden.

Omdat de 29-jarige Hagenaar in zijn proeftijd zat na enige tijd vast te hebben gezeten zal deze vast blijven zitten tot de behandeling van de strafzaak door de rechtbank. De politie laat weten het onderzoek voort te zetten en sluit meerdere aanhouding hierbij niet uit.

 

0 reacties

Jongen (16) aangehouden na belagen cameraman in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Woensdagochtend heeft de politie een 16-jarige jongen uit Den Haag van zijn bed gelicht op verdenking van het plegen van openlijk geweld en het vernielen van een videocamera van een 57-jarige journalist. De feiten werden gepleegd op zondagmiddag 10 augustus op de Hoefkade, dit tijdens een demonstratie.

De 57-jarige journalist van Novum Nieuws was de betreffende zondag opnames aan het maken van de demonstratie toen zijn camera werd vernield, vervolgens werd hij door meerdere personen belaagd. Direct na het incident startte de politie een onderzoek, in het kader van het onderzoek werd eerder ook een 29-jarige man uit Den Haag aangehouden.

Omdat de 29-jarige Hagenaar in zijn proeftijd zat na enige tijd vast te hebben gezeten zal deze vast blijven zitten tot de behandeling van de strafzaak door de rechtbank. De politie laat weten het onderzoek voort te zetten en sluit meerdere aanhouding hierbij niet uit.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!