Politie onderzoekt mogelijke schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

woensdag 20 augustus 2014 00:38

Rotterdam – Op dinsdag 19 augustus kreeg de politie tegen het einde van de avond de melding binnen dat er mogelijk schoten waren gelost op de Nieuwe Binnenweg. De politie ging direct ter plaatse en startte een onderzoek. Daarbij werden er diverse sporen veiliggesteld maar werd er geen slachtoffer aangetroffen.

De politie zette aan beide zijden van de weg het voetgangersgebied voor een gedeelte af. Daar werden wat sporen aangetroffen. Het is nog niet bekend of dit sporen zijn van een schietincident. De politie doet verder onderzoek naar de melding.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2090kl IMG_2092kl IMG_2094kl IMG_2096kl IMG_2098kl IMG_2102kl IMG_2104kl IMG_2107kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op dinsdag 19 augustus kreeg de politie tegen het einde van de avond de melding binnen dat er mogelijk schoten waren gelost op de Nieuwe Binnenweg. De politie ging direct ter plaatse en startte een onderzoek. Daarbij werden er diverse sporen veiliggesteld maar werd er geen slachtoffer aangetroffen.

De politie zette aan beide zijden van de weg het voetgangersgebied voor een gedeelte af. Daar werden wat sporen aangetroffen. Het is nog niet bekend of dit sporen zijn van een schietincident. De politie doet verder onderzoek naar de melding.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2090kl IMG_2092kl IMG_2094kl IMG_2096kl IMG_2098kl IMG_2102kl IMG_2104kl IMG_2107kl

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!