maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Viertal aangehouden na stelen lokfiets Abeelweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend drie mannen en een vrouw aangehouden na het stelen van diverse fietsen, waaronder een lokfiets. De lokfiets die voorzien is van Track & Trace systeem werd eerder gestolen in Rotterdam-Oost. Toen agenten het signaal gingen volgen troffen zij een auto aan op de Abeelweg.

In de auto werden nog vijf nieuwe fietsen aangetroffen, deze bleken eveneens te zijn gestolen op de Berglustlaan en de Weissenbruchlaan. Het viertal in de leeftijd van 17, 22, 24 & 25 jaar oud is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -