Viertal aangehouden na stelen lokfiets Abeelweg Rotterdam

woensdag 20 augustus 2014 11:12

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend drie mannen en een vrouw aangehouden na het stelen van diverse fietsen, waaronder een lokfiets. De lokfiets die voorzien is van Track & Trace systeem werd eerder gestolen in Rotterdam-Oost. Toen agenten het signaal gingen volgen troffen zij een auto aan op de Abeelweg.

In de auto werden nog vijf nieuwe fietsen aangetroffen, deze bleken eveneens te zijn gestolen op de Berglustlaan en de Weissenbruchlaan. Het viertal in de leeftijd van 17, 22, 24 & 25 jaar oud is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

 

0 reacties

Viertal aangehouden na stelen lokfiets Abeelweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend drie mannen en een vrouw aangehouden na het stelen van diverse fietsen, waaronder een lokfiets. De lokfiets die voorzien is van Track & Trace systeem werd eerder gestolen in Rotterdam-Oost. Toen agenten het signaal gingen volgen troffen zij een auto aan op de Abeelweg.

In de auto werden nog vijf nieuwe fietsen aangetroffen, deze bleken eveneens te zijn gestolen op de Berglustlaan en de Weissenbruchlaan. Het viertal in de leeftijd van 17, 22, 24 & 25 jaar oud is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!