Automobilist klapt op afgevallen container van vrachtwagen N215 Middelharnis

donderdag 21 augustus 2014 10:10

Middelharnis – Een automobilist is vanmorgen rond zes uur door het oog van de naald gekropen op de N215. Een vrachtwagencombinatie was een container verloren die op de rijbaan terecht kwam. De achteropkomende autombilist kon niet voorkomen dat hij vol op de container klapte. Zijn auto raakte daardoor zwaar beschadigd.

Omdat men dacht dat het slachtoffer zwaargewond zou zijn kwam er naast de brandweer en ambulance een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door de container raakte de weg beschadigd. Na het bergen van de auto en de container wordt het wegdek gerepareerd.

Foto : Brandweer Sommelsdijk

BvimWmAIUAAA_82

 

Foto : Wijkagent Bert Hulzebosch

BviybtQIEAA-G40

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist klapt op afgevallen container van vrachtwagen N215 Middelharnis
Schrijver:

 

 

Middelharnis – Een automobilist is vanmorgen rond zes uur door het oog van de naald gekropen op de N215. Een vrachtwagencombinatie was een container verloren die op de rijbaan terecht kwam. De achteropkomende autombilist kon niet voorkomen dat hij vol op de container klapte. Zijn auto raakte daardoor zwaar beschadigd.

Omdat men dacht dat het slachtoffer zwaargewond zou zijn kwam er naast de brandweer en ambulance een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door de container raakte de weg beschadigd. Na het bergen van de auto en de container wordt het wegdek gerepareerd.

Foto : Brandweer Sommelsdijk

BvimWmAIUAAA_82

 

Foto : Wijkagent Bert Hulzebosch

BviybtQIEAA-G40

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!