Buurtbewoners helpen politie om inbreker te pakken Langewelle Rotterdam

donderdag 21 augustus 2014 10:21

Rotterdam – Buurtbewoners hebben dinsdag tegen het einde van de avond de politie geholpen om een 16-jarige inbreker te pakken. Rond half elf kreeg de politie de melding van een woninginbraak op de Langegeer. Een oplettende buurtbewoner had twee mannen zien rommelen aan de achterzijde van de woning. Toen zij merkten dat ze gesnapt waren gingen ze er vandoor. De politie was snel ter plaatse en zette een speurhond in. Ook een buurtbewoner ging op onderzoek uit met zijn hond. Samen wisten ze verdachte op de kast te jagen. Hij bleek zich verstopt te hebben in een tuin en kon na een korte achtervolging worden gepakt op de Langewelle.

Nader onderzoek in de buurt wees uit dat er een koevoet werd gevonden. Deze is inbeslaggenomen en de politie gaat kijken of deze is te herleiden naar de 16-jarige verdachten. Nog twee andere verdachten werden eveneens aangehouden, zij werden echter al snel weer vrijgelaten omdat er niks tegen hen kon blijken. Er wordt niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen worden verricht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Buurtbewoners helpen politie om inbreker te pakken Langewelle Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Buurtbewoners hebben dinsdag tegen het einde van de avond de politie geholpen om een 16-jarige inbreker te pakken. Rond half elf kreeg de politie de melding van een woninginbraak op de Langegeer. Een oplettende buurtbewoner had twee mannen zien rommelen aan de achterzijde van de woning. Toen zij merkten dat ze gesnapt waren gingen ze er vandoor. De politie was snel ter plaatse en zette een speurhond in. Ook een buurtbewoner ging op onderzoek uit met zijn hond. Samen wisten ze verdachte op de kast te jagen. Hij bleek zich verstopt te hebben in een tuin en kon na een korte achtervolging worden gepakt op de Langewelle.

Nader onderzoek in de buurt wees uit dat er een koevoet werd gevonden. Deze is inbeslaggenomen en de politie gaat kijken of deze is te herleiden naar de 16-jarige verdachten. Nog twee andere verdachten werden eveneens aangehouden, zij werden echter al snel weer vrijgelaten omdat er niks tegen hen kon blijken. Er wordt niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen worden verricht.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!