Dronken Amsterdammer aangehouden voor geweld tegen agent na ongeval in Nieuwerkerk aan den IJssel [VIDEO]

donderdag 21 augustus 2014 11:12
Foto : Dennis Vervoorn


Nieuwerkerk aan den IJssel – Een 43-jarige Amsterdammer is gisteren aangehouden nadat hij gewelddadig was tegen de politie. De man was door een éénzijdig ongeval op de Parallelweg-Zuid met zijn voertuig op de zijkant tot stilstand gekomen. Toen agenten de bestuurder uit de auto wilde halen ging de man echter door het lint en schopte en sloeg wild om zich heen. De agenten hebben met enige moeite de man uit het voertuig weten te halen om hem vervolgens te kunnen aanhouden en te boeien.

Bij de man was een sterke alcohollucht aanwezig. Op het bureau weigerde hij echter elke medewerkering. De verdachte werd vervolgens ingesloten en werd aangehouden voor het niet meewerken aan een ademtest. Ook wordt geweld richting een hulpverlener ten laste gelegd. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Het openbaar ministerie verdubbelt de strafmaat als het gaat om geweld richting personen met en publieke taak.

Video : Youtube Michael de Man

https://www.youtube.com/watch?v=WVDDp-TkE7A

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken Amsterdammer aangehouden voor geweld tegen agent na ongeval in Nieuwerkerk aan den IJssel [VIDEO]
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 


Nieuwerkerk aan den IJssel – Een 43-jarige Amsterdammer is gisteren aangehouden nadat hij gewelddadig was tegen de politie. De man was door een éénzijdig ongeval op de Parallelweg-Zuid met zijn voertuig op de zijkant tot stilstand gekomen. Toen agenten de bestuurder uit de auto wilde halen ging de man echter door het lint en schopte en sloeg wild om zich heen. De agenten hebben met enige moeite de man uit het voertuig weten te halen om hem vervolgens te kunnen aanhouden en te boeien.

Bij de man was een sterke alcohollucht aanwezig. Op het bureau weigerde hij echter elke medewerkering. De verdachte werd vervolgens ingesloten en werd aangehouden voor het niet meewerken aan een ademtest. Ook wordt geweld richting een hulpverlener ten laste gelegd. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Het openbaar ministerie verdubbelt de strafmaat als het gaat om geweld richting personen met en publieke taak.

Video : Youtube Michael de Man

https://www.youtube.com/watch?v=WVDDp-TkE7A

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!