woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Dronken Amsterdammer aangehouden voor geweld tegen agent na ongeval in Nieuwerkerk aan den IJssel [VIDEO]

- advertentie -


Nieuwerkerk aan den IJssel – Een 43-jarige Amsterdammer is gisteren aangehouden nadat hij gewelddadig was tegen de politie. De man was door een éénzijdig ongeval op de Parallelweg-Zuid met zijn voertuig op de zijkant tot stilstand gekomen. Toen agenten de bestuurder uit de auto wilde halen ging de man echter door het lint en schopte en sloeg wild om zich heen. De agenten hebben met enige moeite de man uit het voertuig weten te halen om hem vervolgens te kunnen aanhouden en te boeien.

Bij de man was een sterke alcohollucht aanwezig. Op het bureau weigerde hij echter elke medewerkering. De verdachte werd vervolgens ingesloten en werd aangehouden voor het niet meewerken aan een ademtest. Ook wordt geweld richting een hulpverlener ten laste gelegd. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Het openbaar ministerie verdubbelt de strafmaat als het gaat om geweld richting personen met en publieke taak.

Video : Youtube Michael de Man

https://www.youtube.com/watch?v=WVDDp-TkE7A

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -